Кафедра вищої математики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

КАФЕДРА ВИЩОЇ МАТЕМАТИКИ ТА

                             МЕТОДИКИ НАВЧАННЯ МАТЕМАТИКИ

  

ВИХОВНИЙ ЗАХІД “Запобігання та протидія домашньому насильству”

Щорічна Всеукраїнська акція “16 днів проти насильства” – це нагода ще раз нагадати громадськості про існування цих проблем у суспільстві, підвищити рівень обізнаності людей щодо усіх форм насильства, продовжити процес створення недискримінаційного простору для життя, розвитку і професійного зростання кожної людини.

 5 грудня 2020 року куратором академічних груп студентів 1 курсу факультету фізики, математики та інформатики, що навчаються за освітньою програмою Середня освіта (Математика) було проведено виховний онлайн-захід “Запобігання та протидія домашньому насильству”.

Протягом заняття студенти були ознайомлені з основними організаційно-правовими засадами регулювання запобігання домашнього насильства та способами протидії різним його видам. Також слухачі мали змогу обговорити проблеми домашнього насильства в умовах карантину, яка стає сьогодні актуальною.

Такі заходи сприяють формуванню свідомості майбутніх вчителів щодо нетерпимого ставлення до насилля, які зможуть передати набутий досвід наступному поколінню.