Кафедра вищої математики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

КАФЕДРА ВИЩОЇ МАТЕМАТИКИ ТА

                             МЕТОДИКИ НАВЧАННЯ МАТЕМАТИКИ

  

ВІДКРИТЕ ПРАКТИЧНЕ ЗАНЯТТЯ З ДИСЦИПЛІНИ «МАТЕМАТИЧНИЙ АНАЛІЗ»

  23 грудня викладачем кафедри вищої математики та методики навчання математики Сергієм Рудницьким проведено відкрите практичне заняття з дисципліни «Математичний аналіз» на платформі Google Meet для студентів 2-го курсу спеціальностей «Середня освіта (Фізика. Інформатика)», «Середня освіта (Інформатика)» та «Середня освіта (Фізика)».

  Заняття відвідали декан факультету, доцент кафедри Тетяна Махомета, завідувач кафедри, доцент кафедри Тетяна Поліщук, доцент кафедри Людмила Благодир та доцент кафедри Дарія Возносименко.

  Метою проведеного заняття з теми “Застосування подвійних інтегралів” було відпрацювання навичок знаходження подвійних інтегралів та формування вміння використовувати математичний апарат для розв’язання прикладних задач.

  Повторення базового теоретичного матеріалу відбувалося шляхом фронтальної бесіди у вигляді питань студентам з певною послідовністю. 

 Основний етап заняття складався з пояснення нового типу задач з демонстрацією як загальних шляхів та правил рішення, так і розробки алгоритму їх розв’язку. Організація розв’язку задач відбувалася з використанням інтерактивної дошки та можливостей динамічного геометричного середовища Geogebra 3D.