Кафедра вищої математики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

КАФЕДРА ВИЩОЇ МАТЕМАТИКИ ТА

                             МЕТОДИКИ НАВЧАННЯ МАТЕМАТИКИ

  

Підвищення кваліфікації

З 25 липня по 21 серпня 2022 року викладачі кафедри  пройшли підвищення кваліфікації за програмою «Цифрові інструменти Google для освіти» від МОН і Google Україна. Науковці  успішно пройшли навчання за базовим, середнім та поглибленим рівнями та отримали відповідні сертифікати від ТОВ "Академія цифрового розвитку" (https://www.digitalacademy.in.ua/).
 Учасники курсу отримували завдання в захищеному віртуальному просторі Google Класу. До кожної теми проводилися онлайн-лекції, а за потреби – й додаткові консультації в Google Meet, під час яких кожен учасник мав можливість поставити запитання тренеру та продемонструвати екран для вирішення проблемної ситуації.
Викладання здійснювалося послідовно за трьома рівнями: базовий рівень – для учасників, які прагнули навчитися працювати з мобільними пристроями, та середній рівень – для учасників, які бажали опанувати інструменти вебпереглядача Google Chrome та поглиблений рівень - для учасників, які прагнуть навчитися працювати з ноутбуками Chromebook.
За підсумками навчання учасникам було видано електронні сертифікати про успішне проходження курсів.
Дякуємо представникам Академії цифрового розвитку та розробникам курсу за можливість проходження цікавого та змістовного стажування.