Кафедра вищої математики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

КАФЕДРА ВИЩОЇ МАТЕМАТИКИ ТА

                             МЕТОДИКИ НАВЧАННЯ МАТЕМАТИКИ

  

Виховна година для першокурсників

Будь-яке навчання, особливо в ЗВО, справа не з легких. Однією з найважливіших передумов успішної навчальної діяльності першокурсників є їхня своєчасна адаптація до умов навчання. Зазвичай виникає необхідність удосконалити процес адаптації вчорашніх школярів до університетського життя, познайомитися із своїми одногрупниками ближче.
Так, для студентів 12 групи, куратором Дарією Возносименко  проведено  виховну годину у рамках  адаптації першокурсників, а саме  інтерактивну гру «Хто вчиться поруч зі мною?».
Під час гри студенти відповіли на ряд запитань, які знаходилися у скриньці! Студенти висвітлили цікаві відповіді на запитання: Чому хочуть стати вчителями математики?  Яку найбільш  незвичайну здібність хотіли б опанувати? Що не можуть терпіти в людях? Де мрієють побувати? Через 10 років хотіли б..?
 Дякуємо за активну участь студентам та бажаємо всім першокурсникам успіхів у навчанні, натхненного оволодіння професією, яскравого студентського життя і незабутніх днів в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини!