Кафедра вищої математики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

КАФЕДРА ВИЩОЇ МАТЕМАТИКИ ТА

                             МЕТОДИКИ НАВЧАННЯ МАТЕМАТИКИ

  

Настановча конференція з НП практики для ІІІ курсу

10 жовтня 2022 року відбулася настановча конференція з навчальної (педагогічної) практики для здобувачів вищої освіти ІІ-ІІІ курсів (т. н. 2р.10м.) та І курсу (т. н. 1р.10м.) ОС «бакалавр» заочної форми навчання, які навчаються за ОП "Середня освіта (Математика.Інформатика)".

  Розпочала зустріч декан факультету фізики, математики та інформатики Тетяна Махомета, у вступному вона наголосила на важливості такого виду практики та зупинилась на особливостях її проходження. Заступник декана з практичної підготовки студентів Дарія Возносименко представила керівників груп та методистів, надала усім почергово слово для привітання. Методист із педагогіки Надія Стеценко презентувала на платформі Moodle курс «Навчальна педагогічна практика». Методист із психології Світлана Діхтяренко таметодист із педагогіки Лариса Ткачук налаштували студентів на співпрацю та побажали отримання позитивного педагогічного досвіду на першому етапі практичної підготовки.

Керівники практик Людмила Благодир та Дарія Возносименко  розповіли студентам про особливості навчальної (педагогічної) практики, надали методичні поради і рекомендації щодо організації кожного виду діяльності під час проходження практики, ознайомили з вимогами до оформлення звітної документації та критеріями оцінювання.