Кафедра вищої математики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

КАФЕДРА ВИЩОЇ МАТЕМАТИКИ ТА

                             МЕТОДИКИ НАВЧАННЯ МАТЕМАТИКИ

  

Круглий стіл «Я – ВОЛОНТЕР»

Щороку 5 грудня у світі відзначається Міжнародний день волонтера.
Волонтери – це люди з добрими і чуйними серцями, які не проходять повз чужу біду, люди, які роблять свій внесок у захист України. Особливо важко переоцінити роль волонтерської діяльності в умовах, коли на нашу землю прийшла війна
05 грудня 2022 року куратором 12 групи  ОС «Бакалавр» та 152 групи ОС «Магістр» Дарією Возносименко проведено круглий стіл «Я – ВОЛОНТЕР!».
Під час круглого столу студенти висловили свої думки: «Я  - волонтер. Що я можу зробити…». Відповіді були цікавими і зворушливим, адже кожний прагне допомогти, як може…. Саме тому, у такий нелегкий час, студенти проявили бажання допомогти нашим бійцям. Закупили все необхідне, та передали до волонтерського штабу «До Перемоги!».
З цієї нагоди МИ щиро вітаємо Усіх, хто своєю добровільною, самовідданою працею щодня робить країну сильнішою. Завдяки нелегкій праці волонтерів безліч людей отримує необхідну допомогу.
Дякуємо Всім, хто присвячує свій талант, час, енергію індивідуальним і колективним акціям, виявляє щире бажання допомогти іншим, не чекаючи подяк та винагороди.
Нехай ваші благі справи повертаються вам сторицею!