Кафедра вищої математики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

КАФЕДРА ВИЩОЇ МАТЕМАТИКИ ТА

                             МЕТОДИКИ НАВЧАННЯ МАТЕМАТИКИ

  

Просто про неформальну освіту

  В останні роки неформальній освіті в різних країнах, в тому числі і в Україні, приділяється надзвичайно велика увага. Постає необхідність у пошуку нових підходів та моделей освіти, які створюють умови для безперервного процесу навчання та пізнання світу. Такі моделі як навчання протягом всього життя (lifelonglearning), неформальна освіта (nonformaleducation) стали важливими складовими сучасного освітнього простору.
  Саме з цією метою, 24.02.2023 року відбулася зустріч здобувачів вищої освіти із Дарією Возносименко, з метою ознайомлення  із неформальною освітою та визнання її результатів. Здобувачі освіти, ознайомилися із поняттям неформальної освіти, алгоритмом проведення та нормативно-правовою базою забезпечення процедури визнання результатів неформальної освіти. На сторінці «Неформальна освіта» факультету фізики, математики та інформатики, студентам запропоновано платформи для проходження курсів, а зокрема, під час зустрічі здобувачам продемонстровано  курси, які пов’язані з навчанням математики в умовах НУШ.  
Чекаємо результатів наших студентів, адже використання неформальної освіти є нагальною потребою та актуальною відповіддю на виклики сьогодення.