Кафедра вищої математики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

КАФЕДРА ВИЩОЇ МАТЕМАТИКИ ТА

                             МЕТОДИКИ НАВЧАННЯ МАТЕМАТИКИ

  

Підготовка до НУШ

  06 лютого 202року відбулося засідання науково-методичного семінару кафедри вищої математики та методики навчання математики на тему:«Шляхи підготовки майбутніх учителів математики до навчання учнів в умовах Нової української школи».
  В семінарі взяли участь науково-педагогічні працівники кафедри. Доповідач Дарія Возносименко зазначила, що підготовка фахівця з новим типом мислення є підготовка вчителя для Нової української школи, що стає певним викликом для закладів вищої освіти педагогічного спрямування і висуває питання докорінної перебудови освітнього процесу підготовки майбутніх фахівців у сучасних закладах вищої освіти. Такі фахівці мають сформувати в учнів необхідні компетентності та подолати прірву між освітою і вимогами сучасного життя.
  Під час семінару розглянуто компетентності сучасного вчителя та розкрито  шляхи підготовки майбутнього вчителя математики до навчання учнів в умовах Нової української школи. Виокремлено стратегії, технології, форми та засоби навчання, які допоможуть підготувати вчителя сучасної української школи.
Нову українську школу неможливо уявити без інновацій!!!