Кафедра вищої математики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

КАФЕДРА ВИЩОЇ МАТЕМАТИКИ ТА

                             МЕТОДИКИ НАВЧАННЯ МАТЕМАТИКИ

  

Про умови здійснення вільного вибору дисциплін

29 березня 2023 року відбулася зустріч адміністрації факультету зі здобувачами вищої освіти щодо питань обрання дисциплін вільного вибору.

Під час зустрічі, декан факультету фізики, математики та інформатики, Тетяна Махомета ознайомила студентів 1-3 курсів освітнього ступеня бакалавр та 1 курсу освітнього ступеня магістр з «Положенням про порядок вільного вибору навчальних дисциплін здобувачами вищої освіти в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини» та процедурою здійснення вибору.

Далі, зустріч зі студентами денної та заочної форм навчання освітньо-професійних програм "Середня освіта (Математика. Інформатика)" та "Середня освіта (Математика)" освітніх ступенів «бакалавр» та «магістр» продовжили завідувач кафедри, кандидат фізико-математичних наук, доцент Тетяна Поліщук та відповідальний за організацію вільного вибору навчальних дисциплін – викладач кафедри Сергій Рудницький. Студенти приєдналися до обговорення процедури вибору дисциплін, отримали вичерпні відповіді на запитання щодо розміщення силабусів дисциплін вільного вибору на сайті кафедри, а також про порядок вибору та терміни запису на вивчення дисциплін  на кафедрі вищої математики та методики навчання математики.