Кафедра вищої математики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

КАФЕДРА ВИЩОЇ МАТЕМАТИКИ ТА

                             МЕТОДИКИ НАВЧАННЯ МАТЕМАТИКИ

  

Міжнародний день пам’яток і визначних місць

18 квітня у світі відзначають Міжнародний день пам’яток і визначних місць, а в Україні  День пам’яток історії та культури.
Саме тому, цього дня на факультеті фізики, математики та інформатики куратором І курсу Дарією ВОЗНОСИМЕНКО було проведено позааудиторний захід. 
Під час заходу студенти 12 групи розповіли про визначні місця м. Умані та населених пунктів, де проживають. Були заслухані цікаві історії Сергія КУЛІША, Діани БІЛАН, Анастасії ГРУШОВОЇ, Андрія ЗАБОЛОТНОГО, Дениса РИБАЧУКА, Анни БАЙДИ, Марини МАНЗЮК та Олега СЕМЕНЮКА. 
“Родзинкою” даного заходу стала інтерактивна вікторина, створена в онлайновому сервісі Mentimeter, в якій здобувачі освіти взяли активну участь та дізналися корисну інформацію про найдавніші  визначні місця м. Умані. В даній вікторині перемогу здобула Діана БІЛАН.
На завершення, завідувачка кафедри вищої математики та методики навчання математики, кандидат фізико-математичних наук Тетяна ПОЛІЩУК поділилась захоплюючою історією про заснування Національного дендрологічного парку "Софіївка".