Кафедра вищої математики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

КАФЕДРА ВИЩОЇ МАТЕМАТИКИ ТА

                             МЕТОДИКИ НАВЧАННЯ МАТЕМАТИКИ

  

Чому варто обрати професію вчителя?

Спеціальність 014.04 Середня освіта (Математика) факультету фізики, математики та інформатики – одна із найпрестижніших  спеціальностей Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини з великими традиціями, які сформувались за більш ніж 80-річну історію існування кафедри вищої математики та методики навчання математики.

 

Підготовка фахівців даної спеціальності включає базові знання педагогіки,
психології, педагогічної майстерності, методики організації виховної роботи з математики, методики навчання  математики та інформатики. Вона містить методичні концепції розвитку професійної діяльності, а проходження педагогічної практики у ЗЗСО, ЗПО формує вміння вирішувати актуальні проблеми навчання математики й інформатики у різноманітних закладах освіти та планувати, організовувати і вести навчально-виховну роботу.

Можемо запевнити Вас, що успішне закінчення навчання за освітньо-професійними програми Середня освіта (Математика. Інформатика) та Середня освіта (Математика), які реалізуються в межах спеціальності   на освітніх ступенях «бакалавр» і «магістр» забезпечить Вас ґрунтовними знаннями з математики та інформатики.   Випускники даної спеціальності отримують фундаментальні математичні знання та вміння професійно працювати з комп’ютерною технікою і програмним забезпеченням та використовувати сучасні інформаційні технології. Все це дозволить Вам реалізувати себе в закладах освіти різного рівня, державних та комерційних установах, підприємствах, банках тощо. Найбільш талановита молодь продовжує наукові дослідження в провідних наукових установах не тільки нашої країни, але й за кордоном.

Студенти нашої спеціальності отримують стипендію, яка є найбільшою серед усіх інших спеціальностей.  Освітня програма Середня освіта (Математика. Інформатика) забезпечує достатній для сучасного ринку праці рівень підготовки. Математика разом з інформатикою завжди гарантують Вам працевлаштування й успішне кар’єрне зростання.

РОБОТА З МОЛОДДЮ, ГАРАНТОВАНА ЛІТНЯ ОПЛАЧУВАНА ВІДПУСТКА НА 56 ДНІВ , ГНУЧКИЙ ГРАФІК РОБОТИ!