Кафедра вищої математики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

КАФЕДРА ВИЩОЇ МАТЕМАТИКИ ТА

                             МЕТОДИКИ НАВЧАННЯ МАТЕМАТИКИ

  

Підсумки тижня математики

З 06  по 10 листопада 2023 року колективом кафедри вищої математики та методики навчання математики було організовано та проведено ТИДЖЕНЬ МАТЕМАТИКИ.

 У рамках ТИЖНЯ відбулися ігровий захід “Флеш-квест”, шаховий та шашковий турніри, Х ювілейна студентсько-учнівська науково-практична конференція "МАТЕМАТИКА В ЖИТТІ ЛЮДИНИ", а також  інтелектуальний захід "ЩО? ДЕ? КОЛИ?". На жаль, повітряні тривоги внесли свої корективи щодо планування заходів, тому деякі з них відбулися зі змінами у розкладі.

У конкурсах прийняли участь студенти всіх спеціальностей факультету фізики, математики та інформатики.

Протягом проведення флеш-квесту панувала драйвова атмосфера, учасники проявили ініціативу, кмітливість, наполегливість та колективну роботу. Призові місця розподілилися наступним чином:

І місце – команда “Гіпербола” (Турутов Едвард, Куліш Сергій, Айсабаєва Марія, Грушова Анастасія).

ІІ місце – команда “Екстремуми” (Мусієнко Олександр, Кодолов Ярослав, Заболотний Андрій, Семко Богдана).

ІІІ місце – команда “Інтеграл” (Бибік Михайло, Івахнюк Олег, Степанов Мирослав, Паламарчук Ігор).

IV місце – команда “Синуси” (Волошин Роман, Паламарчук Анна, Рибачук Денис, Медведчук Юрій).

У шаховому турнірі перше місце здобув студент 23а групи Нагорний Олександр, друге місце – студент 12 групи Степанов Мирослав, третє – студентка 21 групи Семко Богдана.

У шашковому турнірі перше місце здобув студент Осіпенко Володимир, друге місце – студент 23а групи Паламарчук Ігор, третє місце – студент 32 групи Богурський Олександр.

Робота  конференції «МАТЕМАТИКА В ЖИТТІ ЛЮДИНИ» була організована віддалено за допомогою платформи Google Meet у межах тематичних напрямків: «Математика в мистецтві та архітектурі», «Математика на захисті країни» та «Математика в моєму житті (власні історії)».

Завершальним акордом подій ТИЖНЯ стало підбиття підсумків, вручення нагород та призів переможцям конкурсів, електронних сертифікатів учасникам конференції.

Вітаємо всіх учасників з успішним завершенням тижня! Надіємося, що конференція та конкурси стали джерелом нових знань, вражень та корисних зв’язків. Бажаємо переможцям подальших досягнень і творчих здобутків, а всім учасникам – невичерпного джерела натхнення для подальших наукових досягнень.