Кафедра вищої математики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

КАФЕДРА ВИЩОЇ МАТЕМАТИКИ ТА

                             МЕТОДИКИ НАВЧАННЯ МАТЕМАТИКИ

  

Міжнародна літня школа «Magnetism, Interaction and Complexity»

З 23 по 29 липня 2023 року студентка ІІІ курсу 32 групи  спеціальності 014.04 Середня освіта (Математика) освітньо-професійної програми Середня освіта (Математика. Інформатика) пройшла навчання у літній школі «Magnetism, Interaction and Complexity» на базі  університету Адама Міцкевича, Республіка Польща.

 Здобувачі вищої освіти та науковці з України, Польщі, Чехії та Франції мали можливість послухати курс пізнавальних лекцій та практичних воркшопів від професорів польських університетів. Інтерактивний формат занять давав змогу активно спілкуватись, ставити запитання та обговорювати ідеї з однодумцями.

Після навчання учасники літньої школи проводили час в колі однодумців, ділилися своїми враженнями та обмінювалися ідеями. Не обійшлося без спільного веселого співу пісень біля вогнища, що зробило атмосферу ще більш дружньою.

По завершенні літньої школи всім учасникам було видано сертифікати про успішне проходження курсу.

Досвід участі у міжнародній літній школі став надзвичайно корисним і надав змогу учасникам поглибити свої знання, розширити горизонти та збагатити освітню та наукову підготовку.