Кафедра вищої математики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

КАФЕДРА ВИЩОЇ МАТЕМАТИКИ ТА

                             МЕТОДИКИ НАВЧАННЯ МАТЕМАТИКИ

  

Відбулося бінарне заняття «Логіко-дидактичний аналіз навчального матеріалу з теми «Відсоткове відношення двох чисел. Відсоткові розрахунки»»

06 грудня 2023 року  на факультеті фізики, математики та інформатики відбулося  бінарне заняття на тему «Логіко-дидактичний аналіз навчального матеріалу з теми «Відсоткове відношення двох чисел. Відсоткові розрахунки»».

 Бінарне заняття провели вчитель математики Бершадського ліцею № 1 імені Анатолія Матвієнка – Інна ШАРАПАНІВСЬКА та викладач-стажист кафедри вищої математики та методики навчання математики – Світлана ГРУННИК для студентів ОС «Бакалавр» ОПП «Середня освіта (Математика. Інформатика)».

Під час заняття Світлана Анатоліївна та Інна Вікторівна ознайомили  з навчальною програмою 6 класу з математики та з критеріями оцінювання навчальної діяльності, визначили логічно-дидактичний аналіз теоретичного матеріалу, означень нової теми, структури формулювання математичних тверджень.

У загальному заняття пройшло у доброзичливій та невимушеній атмосфері, що сприяло активному обміну ідеями та знаннями. Лекція стала частиною загального процесу навчання, що сприяє розширенню розуміння матеріалу здобувачів освіти.