Кафедра вищої математики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

КАФЕДРА ВИЩОЇ МАТЕМАТИКИ ТА

                             МЕТОДИКИ НАВЧАННЯ МАТЕМАТИКИ

  

Розпочалися щорічні «Експрес курси підготовки до НМТ»

17 січня 2024 року розпочалися щорічні «Експрес курси підготовки до НМТ» на базі факультету фізики, математики та інформатики Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

 Викладачі кафедри вищої математики та методики навчання математики протягом 8 занять охоплять навчальний матеріал всіх змістових ліній з математики, які передбачені програмою підготовки до НМТ. Вступне заняття розпочав доктор філософії, старший викладач кафедри Віталій Дубовик, ознайомивши учасників курсів з особливостями блоку НМТ з математики у 2024 році, із завданнями та їх розв’язками змістової лінії «Числа і вирази».   

До курсів долучилися учні, студенти та випускники із всієї України. Учасники жваво обговорювали завдання, активно долучалися до розв’язування, задавали запитання, які їх цікавлять.

Такі курси дозволяють учасникам не лише ознайомитися із типовими завдання та розв’язками, а й виявити прогалини та вчасно їх усунути, скласти власну траєкторію підготовки до блоку НМТ з математики.

Даний захід організований за сприяння відділу професійно-кар’єрної орієнтації та доуніверситетської підготовки Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.