Кафедра вищої математики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

КАФЕДРА ВИЩОЇ МАТЕМАТИКИ ТА

                             МЕТОДИКИ НАВЧАННЯ МАТЕМАТИКИ

  

Профорієнтаційна зустріч зі вступниками 2024 року (ч.І)

7 лютого 2024 року викладачами кафедри вищої математики та методики навчання математики було ініційовано та організовано зустріч в режимі онлайн з учнями 11-х класів щодо особливостей вступної кампанії.

 Проведення зустрічі забезпечила Леся Паршукова – координатор з профорієнтаційної роботи факультету фізики, математики та інформатики. До заходу долучилися учні ліцею “Білоцерківський колегіум” Білоцерківської міської ради Київської області та Благовіщенського ліцею “Інтелект” Благовіщенської міської ради.

В ході зустрічі учасників було ознайомлено із алгоритмом умов вступу 2024 року, освітньо-професійними програмами, які реалізуються кафедрами факультету, спеціальностями особливої підтримки університету та матеріально-технічною базою факультету фізики, математики та інформатики. Після офіційної частини зустрічі учні ставили чимало запитань: про процедуру розрахунку особистісного балу абітурієнта, роль пріоритетів, гранти на навчання та особливості навчання в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини.

Ми сподіваємося, що учасники проведеної зустрічі збагатять ряди студентів факультету фізики, математики та інформатики.