Кафедра вищої математики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

КАФЕДРА ВИЩОЇ МАТЕМАТИКИ ТА

                             МЕТОДИКИ НАВЧАННЯ МАТЕМАТИКИ

  

Результати олімпіади з математики

21 лютого на факультеті фізики, математики та інформатики Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбувся І тур Всеукраїнської студентської олімпіади з математики.

 

Олімпіада проходила у змішаному форматі. Оргкомітет підготував учасникам 5 завдань з вищої та елементарної математики, адаптовані для рівної участі як старшокурсників, так і першокурсників. Хочеться відмітити наполегливість та креативність учасників олімпіади, що приймали участь у змаганні.

Оцінювання учасників проводилося з урахуванням не лише правильності відповідей, але й їхнього творчого підходу до розв'язання завдань, а також здатності аргументувати свої рішення.

У результаті олімпіади були визначені переможці, які отримали відповідні сертифікати та солодкі призи за свої досягнення при розв’язуванні завдань.

Відмітимо, що заходи такого формату сприяють стимулюванню інтересу студентів до математики та розвитку їхніх здібностей. Завдяки організованій олімпіаді, ми можемо зробити висновок про позитивний вплив подібних заходів на навчальний процес та загальний розвиток студентів.