Кафедра вищої математики

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

КАФЕДРА ВИЩОЇ МАТЕМАТИКИ ТА

                             МЕТОДИКИ НАВЧАННЯ МАТЕМАТИКИ

  

Відкрите заняття з дисципліни «Дискретна математика»

17 квітня 2024 року старшимвикладачем кафедри вищої математики та методики навчання математики Сергієм Рудницьким було проведено відкрите практичне заняття на тему "Орієнтовані графи" зі студентами 2-го курсу ОПП Середня освіта (Інформатика) з дисципліни "Дискретна математика".

 Головна мета заняття – повторити теоретичний матеріал та закріпити отримані знання про орграфи із учасниками освітнього процесу; показати практичні сценарії застосування орієнтованих графів в мережевому проектуванні, логічних задачах, програмуванні.

Практичне заняття було проведено у змішаному режимі. Матеріал заняття було подано викладачем у ілюстративному форматі. Під час заняття здобувачі вищої освіти успішно впоралися з поставленими завданнями. Вони зрозуміли основні поняття орієнтованих графів та навчилися застосовувати їх до розв’язування різних задач.

По завершенню заняття викладачем було підбито підсумки заняття: відмічено найактивніших студентів, а також рекомендовано продовжити поглиблене вивчення теорії графів та застосовувати отримані знання у практичних проєктах.